dimarts, d’abril 29, 2008

Sant Jordi 2008

Com cada any, al col·legi del Lligallo hem celebrat la diada de Sant jordi amb tot un seguit d'activitats i tradicions. Durant tota la setmana vam treballar la Llegenda i la tradició de la diada.

La rosa i els llibres no hi podien faltar, és per això que a mitant matí vam anar a fer un vol per les "paradetes" de llibres del poble.


Per veure més fotos piqueu aquí.


Vam marxar ben carregats amb caramels i aquest llibre de la Llegenda de Sant Jordi de regal per a la nostra biblioteca. Moltes gràcies.


Seguint la tradició del col·legi, els xiquets i xiquetes de cicle superior (6è) van representar la Llegenda de Sant Jordi davant la resta de companyes, companys i mestres del centre. Va ser tot un èxit perquè, davant la insistència del públic assistent, la van haver de tornar a representar.Aquí hi podeu veure totes les fotos de l'obra.


Aquest any, també vam poder gaudir de la representació de l'obra "Jack and the Beanstalk", que les actrius i actors de 6è havien preparat a la classe d'anglès. Vegeu-los en plena actuació.Vam gaudir d'un dia esplèndit i vam marxar tots cap a casa amb un regal preciós per a les famílies.